Skiområde Vraclávek

Information

Lyžařský areál se na nachází cca 15 km od Krnova směrem na Město Albrechtice v malé obci Vráclavek - Hošťálkovy. Ski park nabízí výborné podmínky pro lyžování především rodinám s dětmi. Na své si ale přijdou i zdatní lyžaři. Díky výborně upravovanému svahu o délce 530 metrů s proměnlivým sklonem a převýšením 130 metrů můžete při jízdě využít všechny typy oblouků od bržděných smýkaných...

Læs mere her
Information

Lyžařský areál se na nachází cca 15 km od Krnova směrem na Město Albrechtice v malé obci Vráclavek - Hošťálkovy. Ski park nabízí výborné podmínky pro lyžování především rodinám s dětmi. Na své si ale přijdou i zdatní lyžaři. Díky výborně upravovanému svahu o délce 530 metrů s proměnlivým sklonem a převýšením 130 metrů můžete při jízdě využít všechny typy oblouků od bržděných smýkaných paralelních oblouků až po zrychlující carvingové oblouky. Volný čas zde můžete trávit nejenom na sjezdovce, ale také v příjemné restauraci, která se nachází přímo pod svahem. Žádné dlouhé přechody. Z lyží jste v restauraci během jedné minuty. K dispozici máte toalety, parkování zdarma a k tomu všemu velice levné jízdné.

Když budete chtít můžete jenom tak na skok přijet na večerní lyžování. Časová i dopravní dostupnost je vynikající především z měst a okolí Opavy, Krnova, Města Albrechtic, polského Prudniku a Glubczyc. Ski park je uměle zasněžován technických sněhem najdete u nás také půjčovnu lyžařského vybavení a lyžařskou školu FUN - Line s dětským lanovým vlekem .

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.vlek-vraclavek.cz/cz/sluzby/

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr
Omfattende information om alle skisportssteder i Europa. Pistekort, snedybder, webcams og meget mere garanterer maksimal sjov på pisterne.
Ski, sne og vejr

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev informerer dig om attraktive ferietilbud, events, konkurrencer og meget mere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tak for din tilmelding

Din e-mailadresse er blevet tilføjet til mailinglisten.

De mest populære skiområder