Skiområde Vaňkův kopec

Information

Ski areál Vaňkův kopec (404 m n. m.) se nachází v malebném prostředí Nízkého Jeseníku v obci Horní Lhota, místní části - Zátiší, cca 2 km od silnice I. třídy č. 11 spojující Ostravu a Opavu. Příjezd je možný po silnici č. 465, která je v zimním období udržovaná. 600 m od areálu se nachází zastávka tramvaje č. 5 MHD Ostrava, autobusová zastávka je vzdálená 800 m. ZDARMA 4X Parkoviště O celkové...

Læs mere her
Information

Ski areál Vaňkův kopec (404 m n. m.) se nachází v malebném prostředí Nízkého Jeseníku v obci Horní Lhota, místní části - Zátiší, cca 2 km od silnice I. třídy č. 11 spojující Ostravu a Opavu. Příjezd je možný po silnici č. 465, která je v zimním období udržovaná. 600 m od areálu se nachází zastávka tramvaje č. 5 MHD Ostrava, autobusová zastávka je vzdálená 800 m. ZDARMA 4X Parkoviště O celkové kapacitě PŘES 400 aut. V zimní sezoně jsou denně v provozu 4 vleky pro všechny kategorie lyžařů + 1x ve snowparku, z toho DVA pro ty nejmenší lyžaře v dětském koutku. Samozřejmostí je večerní lyžování do 21.00 hod., úprava sjezdovky rolbou, zasněžování a půjčovna lyží a snowboardů včetně lyžařské školy s instruktorem. Pro chvíle odpočinku můžete využít příjemného prostředí v BISTRU rychlého občerstvení, kde u plápolajícího ohně můžete pozorovat veškeré dění v areálu jako na dlani.

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.vankuvkopec.cz/

Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr
Omfattende information om alle skisportssteder i Europa. Pistekort, snedybder, webcams og meget mere garanterer maksimal sjov på pisterne.
Ski, sne og vejr

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev informerer dig om attraktive ferietilbud, events, konkurrencer og meget mere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tak for din tilmelding

Din e-mailadresse er blevet tilføjet til mailinglisten.

De mest populære skiområder