Skiområde Tatrarekrea - Lopušná dolina

Information

Nová Lopušná Dolina - lyžiarske stredisko nachádzajúce sa na úpätí Vysokých
Tatier. Stredisko má veľmi výhodnú polohu - len 11 km od Popradu a 3 km od Svitu a lyžiarom ponúka kvalitné zimné rekreačné vyžitie. Na dĺžke 1100 m je k dispozícii jeden z najkvalitnejších slalomových svahov vo Vysokých Tatrách, ktorý je vhodný pre skúsenejších lyžiarov, ale aj pre začínajúcich lyžiarov. Údolie...

Læs mere her
Information

Nová Lopušná Dolina - lyžiarske stredisko nachádzajúce sa na úpätí Vysokých
Tatier. Stredisko má veľmi výhodnú polohu - len 11 km od Popradu a 3 km od Svitu a lyžiarom ponúka kvalitné zimné rekreačné vyžitie. Na dĺžke 1100 m je k dispozícii jeden z najkvalitnejších slalomových svahov vo Vysokých Tatrách, ktorý je vhodný pre skúsenejších lyžiarov, ale aj pre začínajúcich lyžiarov. Údolie strediska sa nachádza v malebnej doline v nadmorskej výške 784 m.n.m..

Po prekonaní výškového rozdielu 240 m na vrcholovej stanici sa lyžiarom naskytne nezabudnuteľný pohľad na prekrásnu scenériu Vysokých Tatier. V stredisku je možnosť požičania kompletnej lyžiarskej výstroje, možnosť zabezpečenia lyžiarskeho inštruktora a možnosť bezplatného parkovania. O bezpečnosť na svahu sa stará zdravotná záchranná služba. Gastronomické služby sú zastúpené rýchlym občerstvením a reštauráciou.

Zdroj: Úvodná stránka lyžiarskeho strediska www.skitatry.sk/stredisko_poloha.php

Kontakt os

Skitatry Lopušná Dolina Tatrasvit
Lopušná dolina, 059 31 Svit
+421 903 992 292
+421 903 992 292
http://www.skitatry.sk
Tombola
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr

Ski, sne og vejr
Omfattende information om alle skisportssteder i Europa. Pistekort, snedybder, webcams og meget mere garanterer maksimal sjov på pisterne.
Ski, sne og vejr

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev informerer dig om attraktive ferietilbud, events, konkurrencer og meget mere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tak for din tilmelding

Din e-mailadresse er blevet tilføjet til mailinglisten.

De mest populære skiområder